Kan jeg refinansiere et lån med en kort nedbetalingstid?


Det er viktig å vurdere om refinansiering vil være lønnsomt for deg, basert på dine økonomiske mål og situasjon. Du bør sammenligne renten på ditt eksisterende lån med renten på et refinansieringslån, og vurdere om forskjellen i renten vil være stor nok til at det vil lønne seg å refinansiere. Du bør også vurdere eventuelle gebyrer som kan være forbundet med refinansiering, og sørge for at du har råd til å betale dem.
 

Annonsørinnhold:

 
Det er viktig å vurdere om refinansiering vil være lønnsomt for deg, basert på dine økonomiske mål og situasjon.
 
Du bør sammenligne renten på ditt eksisterende lån med renten på et refinansieringslån, og vurdere om forskjellen i renten vil være stor nok til at det vil lønne seg å refinansiere.
 
Du bør også vurdere eventuelle gebyrer som kan være forbundet med refinansiering, og sørge for at du har råd til å betale dem.
 

Kan jeg refinansiere med kort betalingstid?

Ja, det er mulig å refinansiere et lån med en kort nedbetalingstid, men det kan være at du ikke vil kunne få en så god rente på et slikt lån. Dette skyldes at långivere vanligvis krever at låntakere har en lenger nedbetalingstid for å redusere risikoen for at låntakeren ikke vil kunne betale tilbake lånet.
 

Hva skjer med restgjelden når jeg refinansierer?

Når du refinansierer, betaler du den eksisterende gjelden med pengene du låner gjennom refinansieringen. Om du velger å refinansiere all gjeld du har vil restgjelden derfor være null etter at refinansieringen er fullført.
 

Kan jeg få lån med dårlig kredittscore?

Det kan være vanskeligere å refinansiere et lån med en dårlig kredittscore, men det er ikke umulig. Vi hjelper deg å søke om refinansiering hos en långiver som tilbyr lån til personer med dårlig kreditt, men du må forvente å betale en høyere rente enn hva som er vanlig. Det kan også være at du må ha en kausjonist for å kunne refinansiere gjelden din.
 

Lån Eksempler på refinansiering av lån med sikkerhet i bolig per 31 August 2023

Låneeksempel boliglån: 
Lån 4 mill .eff. rente 5.72%, over 25 år. 
Kostnad: 3 422 122,-.
Totalt: 7 422 122,-.
Boliglån med anmerkninger: 
Lån 2 mill .eff. rente 7.68%, over 25 år. 
Kostnad: kr 2 379 341,-. 
Totalt: kr 4 379 341,-.
 
Eiendomsfinans er Norges største låneformidler på boliglån. Vi samarbeider med mange banker og finansinstitusjoner, og vil alltid jobbe hardt for å skreddersy løsningen som er best tilpasset dine lånebehov.


Anbefalte lenker: